The art of science, the art of nature..

Cenzaa haalt het beste uit twee werelden; de natuur en wetenschap.

De producten van Cenzaa zijn volledig geïnspireerd door de natuur. Cenzaa maakt verantwoorde keuzes met liefde voor mens, dier en natuur. Producten van Cenzaa zijn dan ook niet op dieren getest. Ook maakt Cenzaa gebruik van natuurlijke werkstofcomplexen die een krachtige en heilzame werking hebben. Wellness en Huidverbetering worden daarmee in ieder product bereikt. Cenzaa is een 100% Nederlands cosmeticamerk.

Where beauty begins...

De revolutionaire producten en behandelingen zijn vervaardigd met respect voor de aarde en in harmonie met het leven. Cenzaa is ’s werelds enige cosmeticamerk dat Wellness, huidverbetering en Cosmedische huidtherapie combineert.

Technologische verpakkingen

Aangezien Cenzaa streeft naar het hoogst haalbare resultaat zijn de producten verpakt in zuurstof dichte verpakkingen. Door het unieke ‘bag-in-bottle’ systeem worden de zeer hoge concentratie werkstoffen behouden en wordt kwaliteit gegarandeerd.

Boek & Spaar

Spaar ook voor gratis Cenzaa producten met de Cenzaa giftcard. Deze ontvangt u gratis bij het boeken van een Cenzaa Skincare behandeling.

Cosmedische huidverbetering

Cenzaa heeft als eerste ter wereld het PCN2®-system toegevoegd aan haar producten. Een zeer geavanceerde innovatie waarbij vier technologieën verenigd zijn tot ongeëvenaarde cosmedische producten met ultieme wellness beleving.

PHYTOCEUTICAL hoogwaardige stamcelcomponenten
COSMECEUTICAL resultaat gerichte werkstofcomplexen
NUTRACEUTICAL maximale’inside out’ voedingsextracten
NEUROCEUTICAL optimale gezondheid en intens geluksgevoel

Het unieke 6-stappenplan

Het verzorgen van uw huid hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn! Om u zo goed mogelijk te begeleiden naar een mooie en gezond uitziende huid heeft Cenzaa het 6-stappenplan ontwikkeld. Voor een betere toekomst voor uw huid!