Intensieve reiniging (~30 min.) €31,-

Deze korte behandeling is gericht op het intensief reinigen van de huid en onzuiverheden te verwijderen.

Extra opties zoals epileren en/of verven van de wenkbrauwen & wimpers kunnen worden bijgeboekt voor €7,50 per onderdeel.

Acné Clearify Treatment (~60 min.) €46,-

Deze behandeling is gericht op het intensief reinigen van de huid. Verstopte poriën en puistjes worden effectief behandeld en de vorming van nieuwe onzuiverheden wordt tegengegaan. De Acné Clarify Treatment is gericht op huidverbetering en herstel.

In deze behandeling richten we ons op het verstevigen van het bindweefsel in de huid. De bindweefsel massage is een zeer goede manier om de conditie en contouren van het gelaat te verbeteren. De behandeling verbetert de doorbloeding in de huid, verbetert de elasticiteit van de huid en activeert de stofwisseling. Ook worden lijntjes en rimpels minder zichtbaar.

U kunt de behandeling upgraden met het Botuline Beauty Mask. Dit is een vliesmasker met peptiden die de huid maximaal voeden, hydrateren en verstevigen.
Extra kosten hiervoor zijn €15.

Contra indicaties:

  • Specifieke medicatie(bloedverdunners)
  • Hemofilie (erfelijke aandoening bloedstolling)
  • Actieve acne
  • Overgevoeligheidsreacties in het gelaat

In het intake gesprek voorafgaand aan de behandeling wordt hier specifieker op ingegaan.

Zichtbaar verbetering van de acne huid, verminderen van (acne)littekens en pigmentvlekken of het tegengaan van huidveroudering.

Het is mogelijk om de behandeling los of in kuurverband te boeken. Bij een losse behandeling ziet de huid er frisser en egaler uit, het zorgt voor een betere opname van werkstoffen en verbetert de doorbloeding in de huid.

In kuurverband kunnen we echt gaan werken op het verminderen van (acne)littekens,  pigmentvlekken, rimpels en grove poriën.

Voorafgaand aan een fruitzuurbehandeling/kuur starten we met een intakegesprek, zodat alle indicaties en contra-indicaties duidelijk zijn en om te kunnen bepalen hoeveel behandelingen er nodig zijn.

U kunt de behandeling upgraden met het Botuline Beauty Mask. Dit is een vliesmasker met peptiden die de huid maximaal voeden, hydrateren en verstevigen.
Extra kosten hiervoor zijn €15.